AKTUELNO

Nije očekivao da će ga Pantovićka ovako okarakterisati.

Zadrugari su ove noći odgovarali na pitanja novinara koji su prečešljali najintrigatnija dešavanja iz Bele kuće. Prestavnike sedme sile je zanimao komentar Pavla Jovanovića na optužbe Ljube Pantović da je primio novac da bi pred kamerama kompromitovao njegovu bivšu ljubavnicu Draganu Mitar.

Da li je istina ono što je Ljuba rekla da si dobio novac da bi blatio Draganu? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja znam ko mi prenosi informacije i zašto. Čekala sam da prođe neki period i svako moje pitanje je bilo uvertira u sledeće. Mislim da on najviše laže i nikada do sada nisam dobila odgovor. On je izjavio da je napolju uzeo veliki novac da ukanali Draganu i da čeka pravi momenat da otkrije informacije koje ima o njoj. On neka se sada zapita kome je to rekao - izjavila je Ljuba.

Pavle je oštro negirao da su Ljubine optužbe tačne, ali Draganu nije mogao da ubedi u to.

Foto: TvPink Printscreen

Sve ovo je smešno, ja to nikada nisam uradio, pogotovo ne nekome sa kim sam bilo. Ako taj neko postoji neka kaže koji sam ja novac uzeo - rekao je on.

Dragana je rekla da veruje Ljubi i da je više ništa ne bi iznenadilo od Pavla.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PROGOVORIO DAVIDOV OTAC! Oduševljen novom snajkom, za bivšu NEĆE NI DA ČUJE: Bio sam ZGROŽEN, ne znam kako je uspeo da OSTANE NORMALAN pored Aleksandre! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'